Verzenden

Verzendkosten

Er wordt een bijdrage aan de order- en verzendkosten berekend indien uw orderwaarde minder dan € 50,00 bedraagt.

De scherpe prijzen maken het noodzakelijk een reële bijdrage aan de verzendkosten te vragen. Vanaf € 50,- inclusief BTW wordt gratis (franco) geleverd.

De verzendkosten zijn eenmalig per order. Elke zending is verzekerd voor schade en/of diefstal, de kosten hiervan zijn inbegrepen in de hierna genoemde order- en verzendkosten. 

Bij bestellingen binnen Nederland: verzendkosten € 5,95 inclusief btw (overige EU landen € 9,95).

Levertijd

De standaard levertijd bedraagt circa 5 werkdagen. Voor spoedleveringen kunt u voorafgaand aan uw bestelling contact opnemen met de klantenservice via info@vamospadel.nl

De vervoerders kiezen hun eigen schema voor de bezorging. Houdt er rekening mee dat u op het afleveradres op werkdagen aanwezig moet zijn om de zending in ontvangst te nemen. U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop de zending op het afleveradres in ontvangst wordt genomen. Indien de vervoerder langskomt terwijl er niemand aanwezig is, dan doet zij meestal een kaart in de bus met daarop de contactgegevens voor een nieuwe afspraak of proberen bij uw buren af te geven. U kunt dan eventueel ook afspreken om het pakket af te halen in het depot. Indien u niet reageert, dan bieden zij de zending de eerstvolgende route opnieuw aan. Indien er dan niemand aanwezig is, blijft de zending maximaal een week in het depot liggen.

Belangrijk: voor uw eigen bescherming verwachten sommige vervoerders uw persoonlijke handtekening bij het accepteren van de zending, zowel bij zakelijke- als particuliere adressen. Indien u niet in staat bent om zelf te tekenen voor ontvangst van de order, kunnen wij de levering niet garanderen. U bent zelf verantwoordelijk voor derden die voor ontvangst tekenen op het door u opgegeven afleveradres.